Geef kinderkanker geen kans

Rocking Thals 4 Live veilt gitaren voor het goede doel!

Rocking Thals 4 Live veilt gitaren voor het goede doel!

“Tweedaags festival Rocking Thals 4 Live veilt gitaren voor het goede doel: “Eentje is zelfs gehandtekend door Guano Apes”

“Misschien wel het kleinste festival van Vlaanderen voor het hele gezin”, zo omschrijven de organisatoren van Rocking Thals 4 Live hun evenement dat in het weekend van 7 en 8 oktober plaatsvindt in Herentals. Op zaterdag spelen 12 bands op twee podia, op zondag tekenen comedians Peter Hens en Jeron De Wolf present en de opbrengst van het festival gaat naar Olivia Fund.”

Bron: https://www.hln.be/herentals/tweedaags-festival-rocking-thals-4-live-veilt-gitaren-voor-het-goede-doel-eentje-is-zelfs-gehandtekend-door-guano-apes~a0424d84/?fbclid=IwAR17P0Gc_pWF6GD5kruNqS1iCfi_IjnCS_MXZvARDuTZ1N8-uTcHA1gLU34

Steunen

Onze missie is om de overlevingskansen voor kinderen met kanker te verbeteren. Dat doen we door vernieuwend onderzoek te ondersteunen op constructieve manier. Iedere bijdrage laat ons toe om belangrijke stappen te zetten. Jij kan ons ondersteunen door een inzamelactie of een donatie. Elk duwtje in de rug is welkom en wordt geapprecieerd.