Geef kinderkanker geen kans

Events

Zin om het Olivia Fund te steunen? Kom naar één van de vele events die ten voordele van het Fund worden georganiseerd. Hieronder vind je een overzicht van de events die we zelf organiseren en de events die we actief mee ondersteunen. Alle -door externe- georganiseerde events, kan je terugvinden in het nieuwsoverzicht onder het tabblad “agenda”.

Follow the coast

Datum: 08/03/2024

Ben loopt samen met 3 vrienden maar liefst 100km langs de Portugese kustlijn om het Olivia Fund te steunen. Steun jij hem in deze merkwaardige uitdaging?

Padel 4 Olivia

Datum: 04/05/2024

Padeltornooi voor bedrijven op het prachtige complex van Tennis- en Padelcentrum ‘t Sas in Lier. Aansluitend met een receptie en heerlijke BBQ. 

De Olivia Classic

Datum: 30/06/2024

De Olivia Classic is een dag waarop sportief genieten centraal staat, met een (begeleide) fietstocht, wandel-en looptochten in Herentals. 

Gala concert

Datum: 10/2024

Het jaarlijks terugkerend klassiek concert in Bozar Brussel waar je geniet van een select muzikaal programma door het Belgian National Orchestra.

Steunen

Onze missie is om de overlevingskansen voor kinderen met kanker te verbeteren. Dat doen we door vernieuwend onderzoek te ondersteunen op constructieve manier. Iedere bijdrage laat ons toe om belangrijke stappen te zetten. Jij kan ons ondersteunen door een inzamelactie of een donatie. Elk duwtje in de rug is welkom en wordt geapprecieerd.