Geef kinderkanker geen kans

Actie opzetten

Steun een goed doel met jouw actie.

Wil je actief wetenschappelijk onderzoek ondersteunen? Wil je een eigen initiatief op poten zetten voor een goed doel? Dat waarderen we enorm. Dankzij jouw effort dragen we bij aan belangrijke mijlpalen in wetenschappelijk onderzoek naar kanker bij kinderen. Plan je een estafetteloop, wielerwedstrijd, natuurloop, veiling, wijnproeverij, een actie met je klas, … en wil je graag het Fund hierbij ondersteunen? Dat kan zeker!

Meld je actie via het contactformulier en we plaatsen het graag mee op onze agenda. Daarnaast denken we graag proactief mee over jouw event en geven we met plezier nuttige tips en tricks.

Meld je actie hier

Olivia Fund steunt baanbrekend onderzoek naar kinderkanker

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een steunactie opzetten?

Neem eerst en vooral contact op met ons om jouw actie te melden. Zo zijn wij op de hoogte en kunnen we enkele afspraken maken. Het Olivia Fund zal jou dan ook met heel wat praktische tips helpen.

Mag ik gelijk welke actie opzetten?

Laat je fantasie gerust de vrije loop om een actie te bedenken… maar doe dat wel in overleg met ons. We staan voor heel veel creatieve acties open, maar vragen wel om een zekere waardigheid te respecteren die bij het Olivia Fund past.

Kan ik het logo van Olivia Fund krijgen?

Ja. Neem contact op met ons en stel je actie ten voordele van het Olivia Fund aan ons voor. We kunnen je dan teksten en logo’s doorsturen, die je op affiches of in mails kan gebruiken. 

Komt mijn actie op jullie website?

We kondigen je actie met plezier aan in onze nieuwsrubriek. Bezorg ons hiervoor een leuke foto, een titel en wat tekst. Laat je na afloop ook weten hoe jouw actie is verlopen? Dan zetten we dit eveneens op onze website.

Steunen

Onze missie is om de overlevingskansen voor kinderen met kanker te verbeteren. Dat doen we door vernieuwend onderzoek te ondersteunen op constructieve manier. Iedere bijdrage laat ons toe om belangrijke stappen te zetten. Jij kan ons ondersteunen door een inzamelactie of een donatie. Elk duwtje in de rug is welkom en wordt geapprecieerd.