Geef kinderkanker geen kans

Wil je doneren? Fantastisch! ♡

Dankzij jouw bijdragen blijven we belangrijke stappen zetten om de overlevingskansen van kinderen met kanker te verbeteren. Je kan zowel eenmalig, maandelijks als jaarlijks kinderen hoop geven.

Elke gift, hoe klein of hoe groot ook, helpt ons om onze doelstelling te verwezenlijken. Alvast super hard bedankt voor jouw steun.

Storten kan rechtstreeks op onze rekening:
• BNP Paribas Fortis: 220-0002000-96
• IBAN: BE65 2200 0020 0096
• BIC: GEBABEBB

Samen kunnen we kinderkanker verslaan! 

Liefst eenmalig, maandelijks of jaarlijks?

Fiscaal voordeel België

Elke schenking vanaf 40 euro per jaar (ook als gecumuleerd bedrag) levert je als particulier een fiscaal attest op. Je gift is fiscaal aftrekbaar en levert zo een vermindering van de personenbelasting op. Zo recupereer je 45% van je donatie. Bij een gift van 40 euro, geef je dus eigenlijk maar 22 euro uit. Je gift mag niet meer dan 10% van je netto-inkomen bedragen.

Ook als vennootschap is er een fiscaal voordeel. Het Olivia Fund is erkend onder nr. 04 738403 47 als instelling voor wetenschappelijk onderzoek, zoals bedoeld in art. 145, 33 §1 van het wetboek Inkomstenbelastingen 1992. Een schenking geeft je op deze manier recht op een fiscale aftrekbaarheid van jouw winst (vermindering van de vennootschapsbelasting).

ANBI-Erkenning Nederland

Ook in Nederland is je gift aftrekbaar in de inkomstenbelasting. Het Olivia Fund heeft sinds 2013 een ANBI-erkenning (Algemeen Nut Beogende Instelling). Deze ANBI-erkenning garandeert de aftrekbaarheid van je donatie. Je geeft dit in je personenbelastingen in, er worden geen fiscale attesten verstuurd.

RSIN code: 823838754

Wil je graag meer informatie over de fiscale voordelen?

Op deze manier kan je nog helpen

Woon een event bij

Sport je graag voor het goede doel? Of houd je wel van een eetdag? Talloze organisatoren spannen zich in voor het Olivia Fund. Check snel de agenda voor de komende events.

ERFENIS & TESTAMENT

Laat jij hoop na bij je overlijden? Ontdek de mogelijkheden om het Olivia Fund op te nemen in je testament.

Inzamelactie

Organiseer je graag een event? En wil je de opbrengst aan een goed doel schenken? Dat waarderen we enorm.