Geef kinderkanker geen kans

Nieuwe actie: Dragons trimmers tegen kinderkanker

Nieuwe actie: Dragons trimmers tegen kinderkanker

Dragons trimmers komen op tegen kinderkanker en organiseren een scheer evenement om geld op te halen voor het Olivia Fund.

Het Olivia Fund steunt vernieuwend kankeronderzoek dat jonge patiëntjes betere overlevingskansen geeft en concreet bij hun genezing helpt. Ook jij kan ons daarbij helpen. Samen kunnen we kanker verslaan!

Steun de vrijwilligers die 26 april op het terras van de Mansion hun hoofd laten kaalscheren voor het overwinnen van kinderkanker!

In ons land krijgen jaarlijks 350 kinderen kanker. Geef hoop aan de kinderen die elke dag de diagnose kanker krijgen – van baby’s en peuters tot kinderen, tieners en jonge volwassenen. Sterker nog, je redt levens!

Steun één van de shavees met een financiële bijdrage.

Directe link van de donatie pagina van het Olivia Fund:

Vul in de naam en de participant ID van de shavee die je op de St. Baldricks website kunt vinden.

Voor betalingen in € via de donatiepagina van het Olivia fund. U heeft recht op een Belgisch fiscaal attest, als het totale bedrag van al uw giften aan het Olivia Fund ten minste € 40 per jaar bedraagt. Zo recupereert u 45% van uw donatie. Ook vennootschappen kunnen giften aftrekken van een positief fiscaal resultaat.

Het Olivia Hendrickx Research Fund heeft sinds 2013 een ANBI-erkenning (Algemeen Nut Beogende Instelling). Deze ANBI-erkenning garandeert de aftrekbaarheid van uw donatie in Nederland. U moet dit gewoon in uw belastingen aangeven, er worden geen fiscale attesten verstuurd.

Steunen

Onze missie is om de overlevingskansen voor kinderen met kanker te verbeteren. Dat doen we door vernieuwend onderzoek te ondersteunen op constructieve manier. Iedere bijdrage laat ons toe om belangrijke stappen te zetten. Jij kan ons ondersteunen door een inzamelactie of een donatie. Elk duwtje in de rug is welkom en wordt geapprecieerd.