Geef kinderkanker geen kans

Neteland Natuurloop 2023 schenkt maar liefst €18.000!

Neteland Natuurloop 2023 schenkt maar liefst €18.000!

Méér dan 600 sportievelingen zakten op 24 juni 2023 naar De Kapel af voor de 8e Neteland Natuurloop. Een variatie van afstanden door de Kempense natuur van Herentals maken van dit recreatief event ieder jaar een overdonderend succes.

Vanuit De Kapel in de Wolstraat kon je onder een stralend zon langs de Kleine Nete, kasteel Le Paige, de Toeristentoren en het Koningsbos heel wat natuurmoois ontdekken.

Vanavond konden de organisatoren William Dias Morais en Kenneth Deckers een cheque van maar liefst €18.000 aan Eddy Hendrickx van het Olivia Fund overhandigen. Het Olivia Fund ondersteunt al jarenlang belangrijk onderzoek naar kinderkanker.

Kenneth Deckers, co-organisator : “We plannen onze volgende editie op zaterdag 22 juni 2024. Graag danken we nog even ons fantastisch team vrijwilligers die allemaal het beste gaven om onze 8e editie tot een groot succes te maken. Uiteraard zetten we onze vele sponsors ook in de bloemen! Dank.”

“We zijn jullie heel dankbaar”, onderstreept Eddy Hendrickx, papa van Olivia en protagonist van het Olivia Fund. “Jullie hebben een sportief event uit de grond gestampt dat het blijvend vertrouwen van de belangrijkste bedrijven uit Herentals als vaste sponsor geniet. Dank voor jullie tomeloze inzet!

Je ziet ook nog vandaag dat wetenschappelijk kankeronderzoek ontzettend belangrijk is voor de wereldgezondheid.”

Neteland Natuurloop brengt een recordbedrag van €18.000 op voor het Olivia Fund.
Op de foto vlnr. : Pieter-Jan Meulendijks (Heylen Vastgoed) - William Dias Morais (NNL) - Christof Lambelin (Wolfstee) - Kenneth Deckers (NNL) - Victor van Uytsel (Tenniscentrum 't Sas) - Eddy Hendrickx (Olivia Fund) - Sander De Deckere (STG). Foto : Johan Temmerman / NNieuws.

Steunen

Onze missie is om de overlevingskansen voor kinderen met kanker te verbeteren. Dat doen we door vernieuwend onderzoek te ondersteunen op constructieve manier. Iedere bijdrage laat ons toe om belangrijke stappen te zetten. Jij kan ons ondersteunen door een inzamelactie of een donatie. Elk duwtje in de rug is welkom en wordt geapprecieerd.