Geef kinderkanker geen kans

4e natuurloop 25 augustus 2018

4e natuurloop 25 augustus 2018

Wat?

6, 11, 15 of 21 km (halve marathon) door de Herentalse bossen.

Waar?

Lichtaartseweg 80  2200 Herentals

Wanneer?

Zaterdag 25 augustus 2018  – vrije start tussen 9u30 en 12u

Wie?

Iedereen ! Zowel kinderen, wandelaars, joggers en supporters.

Voorverkoop : 6 EUR    Kassa : 9 EUR

INSCHRIJVEN KAN JE HIER

Meer info vind je hier!

PRAKTISCH : De ½ Marathon – powered by Wolfstee gaat eerst richting de velden om langs de Nete uit te komen. Je volgt enkele kilometers de kleine Nete en belandt bij Kasteel Le Paige. Nadien sluit de halve marathon aan op de andere parcours. De 3 overige parcours starten in het Koningsbos en beklimmen de Toeristentoren, waarop men een magnifiek uitzicht heeft bij goed weer. Na ca. 3 km bereiken alle parcours de bevoorradingspost. Dan splitsen de parcours ook.

Het parcours van 6 km gaat 3 km door het Koningsbos terug richting aankomst. Het parcours van 11 km gaat langs de velden richting het bos van het Zwart Water. De 15,5 km & halve marathon krijgen nog een extra natuurdomein voorgeschoteld in Lille. Voor een hapje en een drankje (en je La Chouffe), vind je je gading op ons terras.

Steunen

Onze missie is om de overlevingskansen voor kinderen met kanker te verbeteren. Dat doen we door vernieuwend onderzoek te ondersteunen op constructieve manier. Iedere bijdrage laat ons toe om belangrijke stappen te zetten. Jij kan ons ondersteunen door een inzamelactie of een donatie. Elk duwtje in de rug is welkom en wordt geapprecieerd.