Geef kinderkanker geen kans

Vier dagen fietsen voor Olivia Fund

Vier dagen fietsen voor Olivia Fund

Wielertour 2021

Na de afgelasting van de vierdaagse Wielertour 2020, start de editie 2021 op woensdag 25 augustus in Grobbendonk. De Ronde van België voor wielertoeristen is ten voordele van het Olivia Fund dat kinderkankeronderzoek financiert.

De deelnemers worden vier dagen begeleid als echte profs, zonder te moeten stoppen aan verkeerslichten. “Het tempo ligt binnen het bereik van elke getrainde wielertoerist”, verzekeren mede-initiatiefnemers Eddy Hendrickx van Molenwater Groep-H-Estate en Mario Vleugels van Agora Culinair/‘t Vleesboerke. Onderweg is er begeleiding door motards en bijstand van een ziekenwagen, dokters, masseurs, fietsherstellers, sportdirecteurs en een bezemwagen.

De eerste rit gaat van Grobbendonk naar Gent. Van Gent gaat het een dag later naar Bergen. Na Bergen-Mechelen gaat het op de laatste dag van Mechelen naar Herentals, waar in Hotel De Karmel op de Grote Markt een feestelijke slotavond wacht. Daar zal ook een cheque worden uitgereikt aan het Olivia Fund. Een honderdtal deelnemers starten in de trui van diverse bedrijfsteams.

por 6780

www.wielertour.be 

Bron: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210824_94257494

Steunen

Onze missie is om de overlevingskansen voor kinderen met kanker te verbeteren. Dat doen we door vernieuwend onderzoek te ondersteunen op constructieve manier. Iedere bijdrage laat ons toe om belangrijke stappen te zetten. Jij kan ons ondersteunen door een inzamelactie of een donatie. Elk duwtje in de rug is welkom en wordt geapprecieerd.