Geef kinderkanker geen kans

Olivia Classic zondag 16 juni 2019

Olivia Classic zondag 16 juni 2019

De Olivia Classic editie 2019 gaat de geschiedenis in als een topper. Meer dan 900 sympathisanten kwamen fietsen, wandelen, of samen met familie en vrienden aan de Fermerijhoeve gezellig genieten van o.a. een frisse Trappist & friet om het goede doel te steunen.

Rai Haerens : ‘Perfecte organisatie’

‘Ik rij samen met m’n vrienden ieder jaar mee met de Olivia Classic’, vertelt Rai Haerens, zaakvoerder van Optiek Rai Haerens uit Hofkwartier. ‘Het is een perfecte organisatie en je komt op plaatsen waar je anders nooit komt.  De afstand van 90 km is ideaal.

Ieder kent in z’n familie of in z’n vriendenkring wel iemand die getroffen is door kanker. ‘Samen vechten tegen kanker’ is de hoofdmoot vandaag.  Dat voel je bij de 100-en deelnemers.  Het Olivia Fund doet al jaren prachtig onderzoekswerk, en verdient onze 100% waardering. Chapeau,’ besluit Rai Haerens.

‘Olivia Fund doet fantastisch werk’

Ook acteur Rik Rossenbacker uit Herentals was vanmorgen van de partij : ‘Ik rij samen met m’n vrouwtje de 50 km op ons eigen ritme op een prachtig parcours.  Hoed af voor de organisatoren. Het Olivia Fund doet fantastisch werk rond het onderzoek tegen kinderkanker.  We zijn blij dat we dit uniek project mee mogen ondersteunen.  Volgend jaar zijn we opnieuw van de partij.’

Organisator Eddy Hendrickx & team : ‘We zijn ontzettend tevreden voor de talrijke opkomst. Speciale dank aan de 100-en deelnemers én het organisatieteam dat alles in goede banen leidde. Met je deelname steunde je het kankeronderzoek van het Olivia Fund.’  Ook heel veel dank aan onze sponsors !!

Geniet nog mee na met de mooie foto’s !!

 

Olivia Classic

Steunen

Onze missie is om de overlevingskansen voor kinderen met kanker te verbeteren. Dat doen we door vernieuwend onderzoek te ondersteunen op constructieve manier. Iedere bijdrage laat ons toe om belangrijke stappen te zetten. Jij kan ons ondersteunen door een inzamelactie of een donatie. Elk duwtje in de rug is welkom en wordt geapprecieerd.