Geef kinderkanker geen kans

Night on fire

Night on fire

Het immer actieve team van de 10e Night on Fire van brandweerpost Herentals mocht een cheque van € 3.000 schenken aan het Olivia Fund. De succesvolle Night on Fire had begin september plaats in zaal ‘t Hof.

‘We zijn de Herentalse brandweer heel dankbaar voor hun inzet’, zegt Eddy Hendrickx.  ‘Het Olivia Fund wil een brug slaan tussen vernieuwend kankeronderzoek en patiënten, met extra aandacht voor zieke kinderen.  We vinden het daarbij cruciaal dat die nieuwe kennis op korte termijn kan uitmonden in een concrete klinische behandeling.

Dat doen we door wetenschappers te steunen die zich met passie verdiepen in nieuw onderzoek naar behandelingen tegen kanker. We kiezen projecten waarvoor weinig commerciële belangstelling bestaat, maar die voor patiënten – en vooral voor kinderen – een groot verschil kunnen betekenen.

Dank u aan het tof team van de 10e Night on Fire brandweerpost Herentals.’

‘We plannen zeker een 11e editie in 2020’, zegt Bart Boons brandweer. ‘De datum moeten we nog vastprikken.’

Steunen

Onze missie is om de overlevingskansen voor kinderen met kanker te verbeteren. Dat doen we door vernieuwend onderzoek te ondersteunen op constructieve manier. Iedere bijdrage laat ons toe om belangrijke stappen te zetten. Jij kan ons ondersteunen door een inzamelactie of een donatie. Elk duwtje in de rug is welkom en wordt geapprecieerd.