Geef kinderkanker geen kans

Gala Concert Olivia Fund 2021

Gala Concert Olivia Fund 2021

Het 20ste gala concert ten voordele van het Olivia Fund stond dit jaar gepland op 11 oktober 2021. Het werd een geslaagde muzikale avond.

Pianist Lucas Debargue en soprane Emma Posman samen met the Belgian National Orchestra een select programma, begeleid door dirigent Julien Leroy.

Het concert werd bovendien bijgewoond door Mevrouw Annelies Verlinden (Minister van Binnenlandse Zaken, Institutionele Hervormingen en Democratische Vernieuwing), professor Herman De Croo (Minister van Staat), en professor Mark Waer (ererector van KU Leuven).

Al meer dan 20 jaar geeft het Olivia Fund kinderen met kanker en hun ouders nieuwe hoop.  Dankzij uw fantastische steun is het Olivia Fund intussen uitgegroeid tot een gevestigde waarde voor onderzoek naar nieuwe kankerbehandelingen.

Graag tot volgend jaar!

Bekijk hier de aftermovie van onze 20ste editie.

Galaconcert van het Olivia Fund in 2021

Steunen

Onze missie is om de overlevingskansen voor kinderen met kanker te verbeteren. Dat doen we door vernieuwend onderzoek te ondersteunen op constructieve manier. Iedere bijdrage laat ons toe om belangrijke stappen te zetten. Jij kan ons ondersteunen door een inzamelactie of een donatie. Elk duwtje in de rug is welkom en wordt geapprecieerd.