Geef kinderkanker geen kans

Follow the Coast

Datum: 08/03/2024

100 kilometer langs de ruwe, Portugese kustlijn van Setúbal (bij Lissabon) lopen. Dat is de uitdaging waarvoor Ben, Olivier, Pieter-Jan en Céline staan. Op 8 maart 2024 hebben ze 24 uur de tijd om deze afstand te overbruggen. Alsof dat niet heldhaftig genoeg is, steunen ze ook nog eens het goede doel. Ze kozen voor het Olivia Fund. Zorg jij voor een boost voor deze toppers? Doneer dan als particulier of bedrijf voor deze prachtige, sportieve actie.

Wie zijn wij?

Ben Swerts

Meet Ben!

Geboren en getogen Kempenaar, 35 jaar en woonachtig in Antwerpen samen met Sofie. In februari verwacht het koppel een klein atleetje.

In het dagelijks leven is Ben verantwoordelijke bij Rectavit nv. Een onderneming gespecialiseerd in de productie van lijm voor de bouw- en renovatiesector. Ben’s favoriete uitlaatklep is sport. Elke dag zoekt hij naar de juiste balans tussen sport, muziek, cultuur en zijn gezin.

Sport en meer bepaald lopen is dan ook deel van Ben’s DNA. Zes van de zeven dagen traint hij enthousiast. En niet zomaar, Ben is één van de voortrekkers (samen met zijn vrienden ) om deel te nemen aan Follow The Coast. Ze steunen met hun deelname het Olivia Fund. “Een logische keuze, kanker is, ondanks de decennia onderzoek en medische vooruitgang, nog steeds een harde diagnose met onzekere perspectieven. Alleen met doortastende steun en onderzoek, kan je de strijd winnen. Het voelt dan ook juist om hier een steentje aan bij te dragen, en als we dat ook nog eens met sport kunnen combineren, is onze steun een no-brainer”, aldus sportieveling Ben Swerts.

Afbeelding2

Onze Portugese route

  • Stage Nr: 82
  • Start datum: 08/03/2024
  • Land: Portugal
  • Startplaats: Gambia, Setúbal
  • Start coördinaten: 38.54781, -8.75831
  • Finish datum: 09/03/2024
  • Finishplaats: Moitinha, Setúbal
  • Finish coördinaten: 38.41874, -8.73739
Back view silhouette of a runner man running along on the beach at sunset with sun in the background. Vintage effect style pictures.
Group 33

Steun onze uitdaging

Voor deze uitdaging kozen onze toppers voor het Olivia Fund. Alle opbrengsten van de actie gaan dus integraal naar onderzoek omtrent kinderkanker. Zowel particulieren als bedrijven kunnen hun bijdrage leveren. Alvast duizendmaal dank voor je steun.

als Particulier...

Elke donatie is meer dan welkom en wordt enorm op prijs gesteld. Als particulier kan je vanaf €10 al doneren. 

Jouw steun geeft ons een geweldige boost én motivatie om deze uitdaging tot een goed einde te brengen. Bovendien maak je het verschil in de strijd tegen kinderkanker.

Een fiscaal attest is mogelijk vanaf €40.

of als Bedrijf?

• Pakket 1 = €500 
🗸 Digitale bedankkaart met persoonlijk boodschap
🗸 Logo komt op onze website + doorverwijzing naar eigen website
🗸 Logo komt mee op visuals voor social media

• Pakket 2 = €750 (UITVERKOCHT) 
🗸 Cfr. pakket 1
🗸 Klein logo komt op t-shirt, onderkant rug
🗸 Logo komt op de bedankkaart

• Pakket 3 = €1.500 (UITVERKOCHT)
🗸 Cfr. pakket 2
🗸 Groot logo komt op t-shirt, borst of rug

Als bedrijf kunnen we een debetnota voorzien.

Alvast duizendmaal dank!

Ben, Olivier, Pieter-Jan & Céline