Geef kinderkanker geen kans

€12.000 voor het Olivia Fund: een recordopbrengst van de Neteland Natuurloop 2022

€12.000 voor het Olivia Fund: een recordopbrengst van de Neteland Natuurloop 2022

De organisatoren van de 7e Natuurloop Neteland Kenneth Deckers & William Dias Morais konden vanavond een cheque van maar liefst €12.000 overhandigen aan het gerenommeerde Olivia Fund.

De 7e Neteland Natuurloop trok 28 augustus zo’n 450 sporters uit heel België en Zuid-Nederland naar de unieke natuur van de Kempense Heuvelrug in het grensgebied tussen Herentals en Lichtaart. Een passage langs én op de Toeristentoren en de kruisweg op Kruisberg blijft een populaire sportieve uitdaging binnen het nationale loop- en jogcircuit.

Eddy Hendrickx Olivia Fund : ‘Prachtig sport-initiatief, we zijn jullie heel dankbaar’

‘We zijn jullie heel dankbaar’, onderstreept Eddy Hendrickx, papa van Olivia en protagonist van het Olivia Fund. ‘Jullie hebben een sportief event uit de grond gestampt dat het blijvend vertrouwen van de belangrijkste bedrijven uit Herentals als vaste sponsor geniet. Dank voor jullie tomeloze inzet.

Je ziet vandaag dat wetenschappelijk kanker-onderzoek ontzettend belangrijk is voor de wereldgezondheid.’

8e Neteland Natuurloop eind augustus 2023

‘We plannen eind augustus 2023 onze 8e editie’, weet het fiere organisator-duo Kenneth Deckers & William Dias Morais. ‘Nog een heel speciale dank gaat naar onze vele sponsors en ons hardwerkend tof team medewerkers. Zonder hen lukt geen mega-organisatie. Trouwens de goodie-bags voor alle deelnemers gevuld met waardevolle gadgets van onze sponsors scoorden erg goed!’

Link naar het artikel in Nnieuws: klik hier
Link naar het artikel in Gazet van Antwerpen: klik hier
Link naar het artikel in het Nieuwsblad: klik hier

Neteland Natuurloop schenkt 12.000 euro voor het Olivia Fund
Op de foto vlnr. Björn Steijlen (Heylen Vastgoed), William Dias Morais (Neteland Natuurloop), Christof Lambelin (Wolfstee), Eddy Hendrickx (Olivia Fund), Kenneth Deckers (Neteland Natuurloop), Nick Van Looy (Heylen Group) en Martine Naenen (STG). Foto © Nnieuws Guy Verellen

Steunen

Onze missie is om de overlevingskansen voor kinderen met kanker te verbeteren. Dat doen we door vernieuwend onderzoek te ondersteunen op constructieve manier. Iedere bijdrage laat ons toe om belangrijke stappen te zetten. Jij kan ons ondersteunen door een inzamelactie of een donatie. Elk duwtje in de rug is welkom en wordt geapprecieerd.