Geef kinderkanker geen kans

De Neteland Natuurloop 2021 levert €10.750 op

De Neteland Natuurloop 2021 levert €10.750 op

Organisatoren Kenneth Deckers & William Dias Morais konden op 21 augustus al fier aankondigen : ‘De 6e Neteland Natuurloop breekt vandaag alle records: 700 deelnemers.’ Een succes over heel de lijn. En dat resulteerde in een onverhoopt bedrag voor het Olivia Fund.

Ilse De Reze & Eddy Hendrickx (Olivia Fund) mochten vanmorgen uit handen van Kenneth & William een cheque van maar liefst €10.750 in ontvangst nemen.

Dit loop- en wandelevent is na 6 jaar een vaste waarde geworden in Vlaanderen, met ook deelnemers uit Wallonië en Nederland.

Bedankt voor al jullie inspanningen, Kenneth & William! Wij kijken al uit naar de editie van volgend jaar!

Olivia Fund ontvangt cheque van Neteland Natuurloop
William Dias Morais & Kenneth Deckers overhandigden de cheque van €10.750 aan Eddy Hendrickx & Ilse De Reze van het Olivia Fund, Christof Lambelin van 'Wolfstee' en Sander De Deckere van STG. © Guy Verellen / Nnieuws.

Steunen

Onze missie is om de overlevingskansen voor kinderen met kanker te verbeteren. Dat doen we door vernieuwend onderzoek te ondersteunen op constructieve manier. Iedere bijdrage laat ons toe om belangrijke stappen te zetten. Jij kan ons ondersteunen door een inzamelactie of een donatie. Elk duwtje in de rug is welkom en wordt geapprecieerd.