Geef kinderkanker geen kans

Vestad steunt het Olivia Fund

Vestad steunt het Olivia Fund

Vestad steekt het Olivia Fund een hart onder de riem.

Lille – In november vierde Vestad de verhuis naar het gloednieuwe kantoor aan de Poederleese weg met een gezellig openingsfeest voor werkrelaties, familie en vrienden. Aan de aanwezigen lanceerde de ingenieursgroep de warme oproep om cadeaus thuis te laten en vrijblijvend het Olivia Fund te steunen. Dat leverde een mooi bedrag van 4 000 euro op. logo vestad

2019 was een feestjaar voor Vestad. In het voorjaar kondigde het bedrijf – in elf jaar tijd geëvolueerd naar een solide ingenieursgroep in de Kempen en daarbuiten – de naamswijziging aan van Studiebureau Van Echelpoel naar Vestad. Om in de toekomst nog steviger in de schoenen te staan en de meest veelzijdige bouwpartner te zijn van architectenbureaus en bouwheren.

Steun aan goede doel vervangt cadeautjes

Zo’n 350 mensen tekenden present op het openingsfeest. “Cadeautjes zijn altijd tof om te krijgen. Maar liever dragen we ons steentje bij aan het goede doel”, vertelt zaakvoerder Kristof Van Echelpoel. “Daarom nodigden we onze gasten uit om het Olivia Fund te steunen, de organisatie in Herentals die vernieuwend onderzoek naar kinderkanker ruggensteunt.”

Zopas overhandigden Kristof Van Echelpoel en medezaakvoerder Jyrki Leysen de mooie cheque aan Eddy Hendrickx van het Olivia Fund. “Heel erg bedankt aan alle mensen die hun centje hebben bijgedragen ter gelegenheid van ons openingsfeest. Dankzij jullie kunnen we samen dit goede doel een hart onder de riem steken. Fijner kunnen we ons feestjaar niet afsluiten.”

 

Steunen

Onze missie is om de overlevingskansen voor kinderen met kanker te verbeteren. Dat doen we door vernieuwend onderzoek te ondersteunen op constructieve manier. Iedere bijdrage laat ons toe om belangrijke stappen te zetten. Jij kan ons ondersteunen door een inzamelactie of een donatie. Elk duwtje in de rug is welkom en wordt geapprecieerd.